Pilates

Pilates on kehon ja mielen yhdistävä harjoitusmuoto, tästä lajista löytyy haastetta niin aloittelijoille kuin jo pitkään harrastaneille. Pilates tunneilla liikkeet tehdään hengityksen rytmittäminä, jolloin saamme keskivartalon tuen helpommin liikkeisiin ja keskitymme tehokkaammin harjoitukseen.

Näillä tunneilla keskitytään kehittämään kehon syviä tukilihaksia, parantamaan ryhtiä ja opetellaan kehon keskustan hallintaa. Pilatesharjoittelu lisää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Liikkeiden tekeminen tapahtuu oman hengityksen tahtiin. Tunneilla tehtäviin liikkeisiin saat vaihtoehtoja helpoista haastaviin, jolloin pystyt tekemään oman tasoisesi harjoituksen.

Syksyn kurssien hybriditunnit on tehtävissä etänä vielä viikon livetapahtuman jälkeenkin.

VoimaPilates Ololla

VoimaPilates tunneilla tehdään tehokkaita harjoituksia, jotka vahvistavat erityisesti kehon syviä lihaksia, parantavat liikkuvuutta, hallintaa ja tasapainoa. VoimaPilates sopii hyvin Pilatesta jo aiemmin harrastaneille, mutta tunnilla annettavien vaihtoehtojen myötä tunnille voi hyvin osallistua sekä aloittelijat, että haastetta kaipaavat liikkujat.

Tunnilla voidaan käyttää apuvälineenä kuminauhaaa, pilatestiiltä ja pieniä painoja.

Kesä- ja elokuun ajan ti klo 17.35 -18.30, kesto 55 min / kerta, tunnille pääset Liikuntakeskus OLO asiakkaana

Pilatestunnit(2)