Jooga

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä joka sopii kaikille iästä, kunnosta ja kokemuksesta riippumatta.  Jooga voi olla vahvistava, liikkuvuutta lisäävä, rentouttava ja virkistävä harjoitus. Kaikkea näitä yhtäaikaa tai erikseen sekä vaikka mitä näiden väliltä.  Joku hakee joogasta helpotusta kehon särkyihin, toinen stressin helpotusta tai kunnon kohotusta, joogasta löytyy jokaiselle jotakin.

Joogakurssit toimivat hybridinä, eli voit osallistua tunneille, joko kotoa käsin,  Ritaharjun koulun salissa, tai oikeastaan missä vain mihin saat toimivan netin ja välineet millä seurata tuntia.  Harjoitus on tehtävissä aina vielä viikon verran livetapahtuman jälkeen.  FUNjooga ei ole hybridi, vaan voit osallistua tunneille FUNtalvikankaan asiakkaana.

FlowJooga 

FlowJoogassa etenemme dynaamisesti hengityksen tahdittamana liikkeestä toiseen kehittäen tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa. Aloitamme tunnit keskittymisharjoituksella, etenemme avaavien liikkeiden kautta vahvistavaan eri jooga-asanoista koostuviin liikesarjoihin. Lopuksi siirrymme pitkien venytysten saattelemana loppurentoutukseen.  Kurssi järjestetään yhteistyössä Vuolle opiston kanssa.

28.8-27.11.2024 keskiviikkoisin Pohjois-Ritaharjun koululla klo 20.00 – 21.00 kesto 55 min / kerta, kurssin hinta 80 €

YinJooga

YinJoogaa voisi kuvailla pehmeänä ja hyvin lempeänä tuntinä.  Viivymme asanoissa pitkään, useampi minuutti kerrallaan ja annamme kehomme rentoutua venytyksiin.  Käytämme tarvittaessa apuvälineitä kuten tyynyjä tukemaan asanoitamme.  Tyynyjen, bolstereiden ja tiilien avulla saamme kehosta ylimääräiset jännitykset pois ja voimme nauttia rauhallisuudesta ja rentoutua sekä kehon, että ajatuksen tasolla. Kurssin tavoitteena on päästä hetkeksi irti arjen kiireistä ja laskea stressitasoja, lisätä liikkuvuutta ja helpottaa lihaskireyksien aiheuttamia särkytiloja. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vuolle opiston kanssa.

26.8 – 25.11.2024 maanantaisin Pohjois-Ritaharjun uudella koululla klo 20.30 – 21.30 kesto 55 min / kerta, kurssin hinta 80 €

FUNjooga

FUNJooga on miellyttävä sekoitus Voima- ja RentoJoogaa. Tule kokeilemaan miten vahvistavat asanat (joogan liikesarjat) sulautuvat kehon liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviin liikkeisiin. Tunnin päättää loppurentoutuminen, jossa tehdään ohjattu meditatiivinen harjoitus. Ota lämmintä vaatetta mukaan. Namaste. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille.

Kesä- ja elokuussa FUNjooga on Talvikankaalla tiistaisin klo 20.10 

Videopalvelun Jooga

Ohjaan kuukausittain pari tuntia myös Pop Up Yoga Oulun videopalveluun. 

 

Joogatunnit(2)